Saturday, June 11, 2016

Working things out today

Forgive me the space between posts. Everything around me is in a whirl... work-wise mainly.
Waking up today on Saturday with no plans whatsoever feels wonderful. I realize spring is long gone and we are living in full Summer although the wind is chill and temperatures low.
Despite the weather I wanted to take a small walk with the girls picking up dandelions and blowing the seeds in the wind... Enjoyed it. It and things like eating dinner together, snuggling, laughing, holding hands and reading books in bed. Working things out.

"Like wildflowers; you must allow yourself to grow in all the places people thought you never would"Sharing with: Kukkailottelua, Through my lens

13 comments:

 1. Lumoavaa Mona!<3 Ilmeisesti teet jotain muuta kuin valokuvausta työksesi? Voisin kuvitella, että kaltaisellesi taiturille riittäisi esim. lapsikuvauksia.:)Menkääpä seuraavaksi tyttöjen kanssa paikkaan, jossa on kukkia seppelettä varten. On niin suloiset kuvattavat!<3

  ReplyDelete
 2. Kiitos Taina! :)
  Juu, työkseni teen ihan muuta ja valokuvaus on vain harrastus. Sellainen saa ollakin, koska pätevyyttä ei ole enkä edes ole kovin yrittäjähenkinen. Toisaalta se on unelma, joka elää ja varasuunnitelma, jos businesselämää ei enää vain jaksa.
  Kukkaseppeleitä mennään kokeilemaan ehdottomasti!!

  ReplyDelete
 3. These photos take me back to childhood. To days of making wishes and blowing these flowers

  ReplyDelete
 4. WILDFLOWERS Fabulous images of these children enjoying the free things of nature.

  ReplyDelete
 5. Loved, loved your post - the simple pleasures and yet so joyous :)
  Wren x

  ReplyDelete
 6. Thank you for sharing the beauty of your Saturday!

  ReplyDelete

♥ Thank you for leaving a comment ♥
I read, enjoy and cherish everyone of them!!!